Kthimet e produkteve

Produktet e blera online apo edhe në dyqanin fizik të Lilu Kids Concept Store mund të kthehen apo shkëmbehen brenda 1 muaji nga data e blerjes.  Ju duhet të paraqisni kuponin tatimor të lëshuar nga ne dhe produkti duhet të jetë i padëmtuar në paketimin e tij original.

Në rastet e kthimeve të produkteve ju duhet ta siguroni vetë transportin. Para se të kryeni procesin e kthimit apo ndërrimit, ju lutem kontaktoni më parë shërbimin tonë të klientit.