, ,

Woodix!

Djeco
Availability:

9 stok


Mosha: 7-99 vjeç

1 lojtar

Në fillim duhet të kuptoni figurën që do të ndërtohet, sipas modeleve në figurë, më pas vjen pjesa më sfiduese: ta ngreni modelin në 3D me pjesët e durit në dispozicion!

Një lojë strategjie dhe zgjuarsie!

Përmban 6 sfida.

Jepet edhe zgjidhja në udhëzues.

 

 

2,300L

9 stok

Loading...

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Woodix!”

There are no reviews yet.