Top i Madh, Savanna

Djeco
Availability:

5 stok


Top nga Djeco, i përshtatshëm nga 2 vjeç!

  • Diametër, i madh: ø 22 cm
  • I fryrë gati! Mund të ri-fryhet përsëri me pompë ajri, nëse shfryhet gjatë përdorimit.
  • PVC e trashë dhe rezistent, me dizajnin klasik të artistëve të Djecos!

850L

5 stok

Loading...
Përmasa 22 cm
Mosha

Marka

Materiali

PVC pa Phthalate / Jo-toksik

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Top i Madh, Savanna”

There are no reviews yet.