,

Top i Madh, Bear&Fox – Djeco

Djeco
Availability:

4 stok


Top nga Djeco, i përshtatshëm nga 2 vjeç!

  • Me dy figura: nga njëra anë arushi, nga ana e kundërt dhelpra.
  • Diametër, i madh: ø 22 cm
  • I fryrë gati! Mund të ri-fryhet përsëri me pompë ajri, nëse shfryhet gjatë përdorimit.
  • PVC e trashë dhe rezistent, me dizajnin klasik të artistëve të Djecos!

850L

4 stok

Loading...
Përmasa 22 cm
Mosha

Marka

Materiali

PVC pa Phthalate / Jo-toksik

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Top i Madh, Bear&Fox – Djeco”

There are no reviews yet.