, ,

Stickers të ripërdorshme – Shëtitja e kafshëve

Djeco

Mosha: 18muaj

Krijoni një shëtitje në pyll me kafshët e bukura në disa situata: në varkë, në rrugë, etj!

Përmban një ilustrim, mbi sfondin e së cilës ngjiten stickers shumë-përdorimësh, të mëdhenjë, për duart e fëmijëve të vegjël fare!

Kjo lojë është përshtatur për fëmijët e vegjël! Ajo është ideale për koordinimin sy-dorë, për të zhvilluar fjalorin dhe për lirinë e krijimit!

  • Stickers ripozicionohen lehtë. Për t’i ruajtur të sigurta, vendosini në faqet anësore të librit.
  • E gjithë loja është e plastifikuar, e përkryer për t’i rezistuar lojës me fëmijë shumë të vegjël dhe për t’u marrë me vete kudo gjatë udhëtimeve.

Dizenjuar nga Petits Pois

 

1,600L

Loading...
Compare
Përmasa 22 × 1 × 23 cm
Mosha

Marka

Materiali

Karton, plastik

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stickers të ripërdorshme – Shëtitja e kafshëve”

There are no reviews yet.