Sold out!
,

Shishe biberoni – Large (2x)

Availability:

S’ka stok


Shishet e mëdha Hevea 100% qelqi borosilikat, me biberon me gomë natyrale.

Pasi ta keni pastruar shishen një herë, qumështi nuk do të shijojë apo mbajë erën e përmbajtjes së mëparshme, sepse xhami nuk reagon me përmbajtjen e lëngjeve në shishe, kështu që asnjë substancë nuk do të futet në ushqim.

 • Pako 2 copë, 240ml secila
 • Madhësia 3-24 muaj për qumësht dhe ujë
 • Siguria EN 14350
 • Prodhuar në Gjermani

Avantazhet e shisheve Hevea:

 • 100% qelqi i pastër borosilikat
 • Nuk lëshon kimikate toksike
 • Shumë higjenike, për shkak të sipërfaqes së lëmuar dhe jo poroze. Xhami është shumë higjienik, me shumë se çdo shishe plastike, silikoni e materiale të tjera. 
 • Nuk lejon asnjë substancë të futet në ushqim / lëng
 • Kanë kapak pluhuri dhe sistem kundra derdhjeve në çantë
 • Shumë rezistent ndaj nxehtësisë dhe ndryshimeve termike (i ftohtë/i ngrohtë).  

Avantazhet e biberonëve gome:

 • 100% gome natyrale e pastër në formë rrumbullake – Antikolik
 • Përdoret për qumësht ose ujë
 • Prodhuar nga një pjesë e vetme gome – shumë higjenike.
 • Natyralisht e butë dhe e qëndrueshme.
 • Rezistent ndaj dhëmbëve / kafshimeve.

 

3,400L

Sold out!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shishe biberoni – Large (2x)”

There are no reviews yet.