, , ,

Set Kuajt

Collecta

Set koleksioni me 24 kuaj të ndryshëm të vegjël.

Vijnë paketuar në një kuti transparente 27 cm dhe me një libërth shpjegues.

***

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

Me ndihmën e një paleoimazhisti në UK, Collecta ka ndërtuar linjën më të madhe të dinosaurëve në botë.

2,400L

Loading...
4,300L for 2 item(s)
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set Kuajt”

There are no reviews yet.