, , ,

Tavolinë – Play&Draw

Janod
Availability:

4 stok


Mosha: 12 muaj 

Tavolina ka dy funksione:

1. Tavolinë aktivitetesh, me shumë lojra shqisore të përfshira, të cilat mund të hiqen dhe të ruhen në një çantë të vogël, e cila lidhet pas tavolinës, të përfshirë.

2. Sipërfaqeja të kthehet në një në tabelë tē bardhë & magnetike ku mund të vizatohet direkt mbi të, apo të përdoret si tavolinë e vogël normale. Këmbët e tavolinës zgjaten për fëmijë të rritur.

Këmbët mund të ulen apo ngrihen, për t’ju përshtatur gjatësisë së fëmijëve në rritje.

Materiali: Dru qershie, bojra ujë

***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

16,800L

4 stok

Loading...
Përmasa 40 × 40 × 56 cm
Mosha

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tavolinë – Play&Draw”

There are no reviews yet.