,

Rrethi, It’s My Birthday!

Mimi & Lula
Availability:

6 stok


Rrethi i Ditëlindjes, për një efekt festiv të menjëhershëm, plot me xixa, ngjyra dhe yje!

  • Rrethi është i hollë dhe çdo element zbukurimi qëndron mbi flokë!
  • I rehatshëm dhe shumë i lehtë për t’u mbajtur, aq sa nuk ndihet të jetë aty!

2,800L

6 stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…