, ,

Puzzle Druri – Transporti

Djeco
Availability:

3 stok


Mosha: 18 muaj

Puzzle me një pjesë për më të vegjëlit. Vendosni pjesët sipas vendit të tyre dhe zbuloni kush nget secilin nga mjetet e transportit.

Tregon mbi mjetet e ndryshme të transporit që përdorim më shpesh dhe ndihmon në koordininim e shqisave, logjikën dhe të folurin nëpërmjet tregimit të historive nxitur nga secili puzzle.

2,000L

3 stok

Loading...
Përmasa 30 × 21 × 1 cm
Mosha

Marka

Materiali

Dru

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Puzzle Druri – Transporti”

There are no reviews yet.