-16%
, ,

Pick Up Truck

Lilliputiens
Availability:

3 stok


Mosha: 2 vjeç

Seti i makinave është një ndër lojrat më të luajtura gjatë të gjithë fëmijërisë. Por seti nga Lilliputiens, i bërë me dru dhe neoprene, është i fortë dhe do të trashëgohet tek të gjithë fëmijët e familjes!

Vjen me një makinë pick-up, një veturë dhe sigurisht, shoferin!

Materiali: Dru, ngjyrosur me bojra me bazë ujë


***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.***

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

5,180L 6,200L

3 stok

Loading...
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pick Up Truck”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…