Sold out!
,

Penelat gjenial!

Djeco
Availability:

S’ka stok


3 penela gjenial, sigurojnë që boja të qëndrojë në furçe, duke mos u përhapur mbi fletë!

Fëmijët të gjithë kënaqësinë nga piktura!

Dizajn Amandine Piu

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

550L

Sold out!

Mund t’ju pëlqejnë edhe…