,

Orë dore – Super hero

Djeco

Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të moshës teknologjike të tregojnë kohën me akrepa!

Argëtuese dhe shumë edukative!

  • E heshtur
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë.
  • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20cm x 14mm, ekrani Ø 3cm
  • Dizenjot origjinale nga Lucille Michieli

3,000L

Loading...
Compare
Mosha

Marka

Ngjyra

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Orë dore – Super hero”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…