,

Ngjyrat – Përparëse Pune

Djeco
Availability:

6 stok


Mosha: 3-6 vjeç

Mbroni veshjet e fëmijëve tuaj gjatë procesit artistik!

Një përparëse e adhurueshme me mëngë të gjata, elegante! E përkryer për fëmijët e gjatë nga 90 – 115cm.

(Shumica e ngjyrave Djeco janë lehtësisht të pastrueshme me një copë të lagur. Produktet ku shihni mbi ambalazh shenjën Super Washable do të thotë se janë lehtësisht të pastrueshme me një copë të lagur pa lënë asnjë njollë në rroba, mobilie dhe kudo tjetër! )

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

2,000L

6 stok