,

Ngjyrat – Për pika pika

Djeco

Mosha: 18 muaj

Teknika: Bojra shkumë

6 tubetë ngjyrash si shkumë për duar të vogla.

Filloni aftësitë artistike dhe lojën shqisore që në moshë të re me këtë set shumëngjyrësh! Shenjat e ndritshme të shkumës e bëjnë më të lehtë për fillimin e artistëve të rinj.

Çdo tubetë ka përmasa 12.5cm x 3.5cm

Prindër shikoni për shenjën Super Washable në produktet e Djeco! Do të thotë se këto ngjyra janë lehtësisht të pastrueshme me një copë të lagur pa lënë asnjë njollë në rroba, mobilie dhe kudo tjetër! 

Design-i nga Amandine Piu

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

1,480L

Loading...

Mund t’ju pëlqejnë edhe…