, ,

Ngjyrat – 12 klasike, Pastela dhjami

Djeco
Availability:

14 stok


Mosha: 6 vjeç

Teknika: Pastela dhjami

12 pastela me ngjyra klasike e vibrante për t’i dhënë jetë dhe efekt cilësor çdo vepre.

Paketa ka 12 pastela

Ngjyrat: klasike

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

700L

14 stok

Loading...
Compare