,

Ngjyrat – 12 klasike, Bojra ujë (gouache)

Djeco
Availability:

8 stok


Mosha: 3 vjeç

Teknika: Bojra ujë guache

Kuti me 12 bojra të hollueshme me ujë (gouache), për mësimin e kësaj teknike nga fëmijët që në moshën e vogël 3 vjeçare. 

Paketa ka 12 bojra, 1 furçe pikture. 

Mund të kombinohet me Bllokun e Pikturës

Ngjyrat: klasike

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

820L

8 stok

Loading...
Përmasa 9 × 2 × 22 cm
Mosha

Marka

Materiali

Dru, magnet

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjyrat – 12 klasike, Bojra ujë (gouache)”

There are no reviews yet.