, ,

Ngjitëse Dekorative – Rosie

Djeco
Availability:

5 stok


Letër washi ngjitëse, dekorative me cilësi të shkëlqyer dhe ideale për të gjitha format e krijimit të fëmijëve (jo vetëm), në fletore pune, bllok shënimesh, dekorim dhuratash etj.

Thjesht prini gjatësinë e dëshiruar dhe nisni të personalizoni e zbukuroni!

Përmasat: 10m x 1.5cm

Ilustruar nga Pierre Mornet

***
Ekipi krijues i Djeco ka projektuar koleksionin e kancelarisë Lovely Paper, delikat dhe me ilustrime të bukura: libra, fletore, ditar sekret, lapsi, shumëllojshmëri teknikash ngjyrosjeje, gomë, ngjitëse, stampa, stickers të ndryshme, ngjitëse dekorative, për të ndriçuar ditët e fëmijëve dhe të më të rriturve. 

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

350L

5 stok

Loading...
Compare