,

Milk Second – Ngrohës&Sterilizues Béaba

Beaba
Availability:

3 stok


Béaba Milk Second: Sistemi i patentuar i ngrohjes ultra të shpejtë me avull

Ngrohë qumështin 

Me avull ngroh biberonët shishe (ujë, qumësht gjiri, qumësht formulë) për 2 minuta dhe kontenitorë të vegjël ushqimi për 5min.

Sterilizon

Me avull funksionon si sterilizues për shishe, biberonë gënjeshtarë & kontenitorë të tjerë.

Kohëmatësi me saktësi të lartë: arrin temperaturën e duhur sipas madhësisë dhe materialit të shishes (ndiqni me kujdes fletëudhëzimin). 

Zona e izoluar në kapak: shmang rrezikun e djegies.

Kapak hermetik: e mban shishen të ngrohtë për më gjatë.

Zgjidhje kompakte: kursen hapësirë ​​në kuzhinë dhe është lehtësisht i transportueshëm.

Sinjalizon kur ka përfunduar cikli.

6,800L

3 stok

Loading...
Compare
Marka

Mirmbajtja

Instruksionet e mirëmbajtjes rutinë në udhëzuesin shoqërues

Ngjyra

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Milk Second – Ngrohës&Sterilizues Béaba”

There are no reviews yet.