,

Loja me lidhëse – Lassanimo

Djeco
Availability:

8 stok


Mosha: 2 vjeç

Mund të mësojmë të kalojmë fijen e hollë nëpër vrimat e vogla tek secila nga kafshët?

Aktiviteti me lidhëza është një ushtrim shumë efektiv për të rritur shkathtësinë e duarve, koordinimin sy-dorë; të njëjtat aftësi që më pas përdoren për të mësuar të shkruajnë, të lidhin këpucët apo të qepin me gjilpëre dhe pé.

Kutia përmban: Një krokodil, zebër, tigër dhe luan prej druri, si dhe një zog të vogël; 4 fije me ngjyra. 

Qëllimi: Të futet fija me ngjyra tek vrimat e vogla që gjenden në trupat e kafshëve, për të plotësuar ngjyrën e lëkurës së secilës prej tyre. 

1,800L

8 stok

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Loja me lidhëse – Lassanimo”

There are no reviews yet.