Lidhëse Bishtalecash, Planete

Mimi & Lula
Availability:

6 stok


Yje e planete mbi bishatalecë! 

  • Seti përmban 4 lidhëse të ndryshme: dy planete në tonalitete të ndryshme, me unazat përreth (p.sh. Saturni) Toka, dhe një Yll
  • Lidhëset janë prej llastiku dhe përshtaten për flokë të dendur.

Ideale për çdo rast, për shkollë apo shëtitje. 

1,500L

6 stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…