, ,

Libri Magnetik – 4 Stinët

Janod
Availability:

1 stok


Mosha: 3-6 vjeç

Një format i bukur për të mësuar dallimet ndërmjet 4 stinëve si dhe ndryshimeve rreth e qark në natyrë.

Përfshihen 115 copëza magnetike dhe 4 ilustrime të stinëve, por mund të komponzohen sipas fantazisë së lirë të fëmijëve.

Materiali: Karton

Përmasa: 19 x 4 x 26 cm

***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

2,800L

1 stok

Loading...
Përmasa 19 × 24 × 6 cm
Mosha

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Libri Magnetik – 4 Stinët”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…