,

Lapsa metalik – 8 cp

Djeco
Availability:

11 stok


8 lapsa nga Djeco, për krijime të veçanta me efekt metalik! 

Shënime apo vizatime marrin një stil krejt të veçantë me kancelarinë e Djeco-s!

***
Ekipi krijues i Djeco ka projektuar koleksionin e kancelarisë Lovely Paper, delikat dhe me ilustrime të bukura: libra, fletore, ditar sekret, lapsi, shumëllojshmëri teknikash ngjyrosjeje, gomë, ngjitëse, stampa, stickers të ndryshme, ngjitëse dekorative, për të ndriçuar ditët e fëmijëve dhe të më të rriturve. 

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

1,220L

11 stok

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lapsa metalik – 8 cp”

There are no reviews yet.