, , ,

Labirinti Magnetik – Nën det

Janod

Gjeni rrugën jashtë labirintit duke lëvizur zarat nëpër korridoret e vogla me anë të shkopit magnetik.

Një lojë vëmendje dhe strategjie për fëmijët nga 18muaj.

Përmasat: 25 cm x 25 cm

Materiali: Dru dhe bojra me bazë ujë

***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

4,200L

Loading...
Përmasa 25 × 25 cm
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Labirinti Magnetik – Nën det”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…