,

Kutia (më) e vogël e ngjyrave

Djeco
Availability:

10 stok


 

Teknika: Mix

Modeli më i vogël i kutisë së madhe të ngjyra! E gjitha vjen në një valixhe të bukur me një ilustrim shumë të veçantë për të ngjyrosur!

Përmban 16 lapsa, 14 lapustila, 12 bojëra uji, 1 furçë, 1 laps vizatimi, 1 mprehës lapsi dhe 1 gomë.

Dizajn Benjamin Chaud

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

3,800L

10 stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…