Sold out!
, ,

Kutia e ngjyrave – Për më të vegjëlit!

Djeco
Availability:

S’ka stok


Teknika: Mix

E re nga Djeco 2020!

Kutia e madhe e ngjyrave është dizenjuar edhe për më të vegjëlit! Me bojra të përshtatura në formë dhe përmbajtjen për duart më të vogla!

Po si? Janë 8 lapsa me ngjyrë ergonomike, 8 lapustila me furçë të trashë që lahen lehtësisht, 6 bojra dhjami të rrumbullakosura!

E gjitha vjen në një valixhe të bukur me një ilustrim shumë të veçantë për të ngjyrosur!

Dizajn Amandine Piu

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

3,600L

Sold out!