Karfica, Planete

Mimi & Lula
Availability:

6 stok


Mund të zbresin mbi flokë Toka, yjet dhe planetet? Po, dhe vijnë me plot shkëlqimin e tyre!

  • Seti përmban 4 karfica të ndryshme: dy planete në tonalitete të ndryshme, me unazat përreth (p.sh. Saturni) Toka, dhe një Yll
  • Mbi kapëse 45mm.

Ideale për çdo rast, për shkollë apo shëtitje. 

1,420L

6 stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…