-35%
, ,

Fustan Nirolli Peach Melba

Konges Slojd
Availability:

3 stok


Fustan nga Konges Slojd, 100% pambuk organik, ulrta i butë dhe i shëndetshëm për t’u veshur përditë nga vajzat e vogla.

Zgjidhni masën nga 12 muaj në 8 vjeç.

***

Masat daneze janë përgjithësisht “fit to size” – zgjidhni masën sipas moshës aktuale të fëmijës.

2,450L 3,780L

Spastroje

Mund t’ju pëlqejnë edhe…