,

Forma dhe ngjyra – Janod

Janod
Availability:

5 stok


Mosha: 18 muaj

Një nga prezantimet e para me format dhe ngjyrat është ky aktivitet, idear bukur, me ngjyra të gëzuara nga Janod.

6 forma duhen vendosur në vendin e tyre, sipas ngjyrave. Ndihmon fëmijën të zhvillojë koordinimin sy-dorë.

Kapku është magnetik, mund të hiqet edhe nga fëmijët për t’u njohur edhe me konceptin e magnetit.

Materiali: Dru, bojra uji

Përmasa: 18 x 18 x 15 cm

***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.***

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

4,800L

5 stok

Loading...

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Forma dhe ngjyra – Janod”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…