,

Badge, It’s My Birthday!

Mimi & Lula
Availability:

6 stok


Badge dekorativ, për t’u mbajtur gjithë ditën e Ditëlindjes, në veçanti gjatë festës!

  • Aksesori për të gëzuar të voglin që ka ditëlindjen edhe më shumë!
  • Vjen sipas stilit të gëzuar Mimi & Lula, me shkëlqim dhe plot ngjyra e kontraste!

2,200L

6 stok

Mund t’ju pëlqejnë edhe…