Sold out!
, , ,

Artistic Patch – Dinosour, metalik

Djeco
Availability:

S’ka stok


Mosha: 6-10 vjeç

Nga seria Artistic Patches të Design by Djeco, vjen Bota e Dinosaurëve!

Kompozoni botën e dinosaurëve me efektin magjik: me shkëlqim metalik!

Artistic Patches është një proces krijues me dy hapa: (i) ngjiteni figurën me adeziv mbi sfond, (ii) pastaj vendosni mbi adeziv, fletët me efektin e veçantë dekorativ!

Një aktivitet origjinal dhe argëtues, që nuk bën rrëmujë.

Mbahen në një fletore të vogël.

Përmban:

  • 8 fletë me figura me adezivë;
  • 10 fleta me efektin e veçantë; 
  • 12 sfonde për t’u kompozuar.

Desing-i nga Lisa Vanin

1,700L

Sold out!

Mund t’ju pëlqejnë edhe…