, , , ,

30 Stampa – Zonjushat

Janod
Availability:

6 stok


Mosha: 3 vjeç

Për vajzat ëndërrimtare dhe ato që adhurojnë të krijojnë mbi letër, vjen një set shumë i bukur nga Janod, me plot 30 stampa me figura veshjesh, vajzash, kafshësh të bukura.

Bëni librin tuaj të historive, ngjyrosini apo përdorini në setet tuaja krijuese.

Përfshihen: 30 stampa dhe 1 paletë boje.

***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.***

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

2,400L

6 stok

Loading...

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “30 Stampa – Zonjushat”

There are no reviews yet.